Bečić: Osporavaju Vučićevu školovanost i to što radi 20 sati

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečić: Osporavaju Vučićevu školovanost i to što radi 20 sati

Potpredsednik srpskog parlamenta koji je i član Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić očekuje da poslanici danas na tom odboru dobiju odgovore na pitanja ombudsmana Saše Jankovića o incidentu za vreme prošlogodišnje Parade ponosa, kada je prebijen brat premijera Andrej Vučić.

"Očekujem da će na ovom odboru biti odgovoreno na neka pitanja. Ali po meni se ovde radi o nečem drugom - radi se o osporavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predsedniku vlade njegova stručnost, školovanost, a takođe mu se osporava to što se bori za integritet zemlje u inostranstvu, što sarađuje sa EU i Rusijom, to što radi 20 sati dnevno", rekao je Bečić gostujući na RTS.

On kaže da će ti odgovori doći sa najvažnijih mesta, odnosno Tužilaštva i suda.

Bečić je rekao da su poslanici dobili dva izveštaja - od Vojnobezbednosne agencije i Zaštitnika građana i dopis MUP u kojem oni navode da su nenadležni da kontrolišu rad VBA.

"Sigurno da se poklapaju, a to ćemo videti na sednici odbora", rekao je Bečić i dodao da očekuje da se na Odboru pojavi i ombudsman Saša Janković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bečić: Očekuju se odgovori na pitanja o incidentu za vreme Parade ponosa

Izvor: Blic, 28.Jan.2015

Potpredsednik srpskog parlamenta koji je i član Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić očekuje da poslanici na tom odboru dobiju odgovore na pitanja ombudsmana Saše Jankovića o incidentu za vreme prošlogodišnje Parade ponosa, kada je pretučen brat premijera Andrej Vučić..."Očekujem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.