AVION PRINUDNO SLETEO, PA SE ZAPALIO: Plamen gutao letelicu u kojoj je bila 241 osoba! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AVION PRINUDNO SLETEO, PA SE ZAPALIO: Plamen gutao letelicu u kojoj je bila 241 osoba! (VIDEO)

Avion kompanije "Singapur erlajns" na letu za Milano zapalio se rano jutros, nakon što je prinudno sleteo na singapurski aerodrom Čangi sa koga je i poleteo, ali u tom incidentu nema povređenih, saopštile su lokalne vlasti.

Letelica se vratila na polazni aerodrom nakon upozorenja na nizak nivo ulja u motoru, ali se po sletanju zapalio desni motor aviona "boing 777-300ER", preneo je Rojters.

Vatrogasci su ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ugasili vatru, a niko od 222 putnika i 19 članova posade nije povređen u tom incidentu, saopštio je "Singapur erlajns".

- Putnici su iskrcani i prevezeni autobusom do zgrade terminala. Oni će kasnije biti prebačeni u drugi avion, koji bi kasnije danas trebalo da poleti za Milano - navodi se u saopštenju aviokompanije.



Let SQ368 na liniji Singapur-Milano je poleteo jutros u 2,05 sati, ali je dva sata kasnije pilot objavio da je došlo do kvara u motoru i da će se avion vratiti u Singapur, navode lokalni mediji.

Na fotografijama i video snimcima objavljenim na društvenim mrežama se vidi kako desno krilo aviona, starog deset godina, gori posle sletanja, dok vatrogasna kola jure da ga ugase.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs/ Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.