World of Warcraft: Legion stiže na leto! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Apr.2016, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

World of Warcraft: Legion stiže na leto! (VIDEO)

Šesta ekspanzija za Blizzard-ov MMO World of Warcraft izlazi 30. avgusta!

Priča će se nastaviti na Warlords of Dreanor, i Gul’Dan otvara vrata invaziji demona kakvu svet Azerotha nikada nije video. Putovaćemo na novi kontinent Broken Isles, skupljati artefakte i moći da igramo kao Demon Hunter. Biće tu i dosta promena postojećih klasa o čemu smo pisali ranije.

Igrači koji kupe igru tokom pretprodajnog perioda ili nabave preorder box dobiće priliku da ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaigraju kao Demon Hunter, a moći će jednog od svojih likova instant da podignu na stoti nivo sa koga počinje sadržaj nove ekspanzije (maksimalni nivo će biti 110.).

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: World of Warcraft

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.