Izvor: Mondo, 19.Maj.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugrabite ovu vrhunsku pucačinu za dž

EA nastavlja sa poklonima ...

EA preko svoje platforme za video igre Origin nastavlja sa poklanjanjem kultnih igara. Ovaj put, nakon Mass Effect 2 i Syberia 2 naslova na redu je čuveni Medal of Honor: Pacific Assault. Početkom prošle decenije bili smo svedoci velike ekspanzije pucačina smeštenih u Drugi svetski rat, predvođeni Medal of Honor i Call of Duty franšizama. Jedna od boljih MoH igara je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio i Pacific Assault koji je izašao davne 2004. godine i stavljao vas je u čizme američkog marinca na Pacifiku, u borbama od Pearl Harbora do bitke na Tarawa atolu.

Skupljajte pare, stiže letnja rasprodaja igara

Sve što treba da uradite, kažu iz Play!Zine, da bi preuzeli ovaj naslov je da imate, ili napravite besplatan nalog na Origin platformi i da preuzmete igru sa ovog linka.

Srećno u bitkama. :)

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.