The Witcher 3 Game of the Year izlazi ovog meseca

Izvor: Mondo, 14.Avg.2016, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Witcher 3 Game of the Year izlazi ovog meseca

Game of The Year izdanje jednog od najboljih RPG-ova, The Witcher 3 Wild Hunt, prošlog meseca je najavljeno od strane CD Projekt RED ali bez datuma kada bismo mogli da ga očekujemo u prodaji.

Ove nedelje saznali smo da će se igra naći na policama 30. avgusta, u određenim zemljama i sa nazivom The Complete Edition.

Za razliku od dosadapnjih reizdanja Witchera (koja su nosila etiketu Enhanced edition), GOTY neće sadržati do sada neobjavljen sadržaj i biće samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kolekcija koja obuhvata osnovnu igru, sve DLC-e i ekspanzije Hearts of Stone i Blood and Wine.

Očekuje se da će koštati 50 evra što je prihvatljiva cena s obzirom na gargantuansku količinu sadržaja koja dolazi u paketu.

Witcher 3 Game of The Year edition izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.