The Last of US 2 piše scenarista Westworld serije!

Izvor: Mondo, 06.Dec.2016, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Last of US 2 piše scenarista Westworld serije!

Jedna od najboljih PlayStation igara dobija nastavak, na kojem radi i scenaristkinja serije Westworld!

Sony je najavio novu The Last of Us igru koja se dešava nekoliko godina nakon originalne. U anstavku ćemo igrati kao Eli. S pravom moramo očekivati visok kvalitet igre, sudeći po dosadašnjim uspesima autorskog tima Naughty Dog, objavio je Play! Zine. The Last of Us Part II će, naravno, biti PlayStation 4 ekskluziva i već su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otkriveni i prvi detalji, koje nismo čuli na premijeri.

 Portal TweakTown objavio je da će se autorskom timu igre, koji zasad predvodi scenarista Nil Drakman, pridružiti jedna od trenutno omiljenih scenaristkinja, Hali Gros, koja je zadužena za pisanje mega uspešne serije HBO produkcije, Westworld. I Nil i Hali na Twitter mreži objavili su da su jako ponosni na saradnju i da jedva čekaju da se priča „zakotrlja“.

Prema rečima Nila Drakmana The Last Of Us II priča biće krvavija, sirovija i saga o mržnji. „Biće to intenzivna, mučna i veoma emotivna avantura“, zaključio je on.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: PlayStation.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.