Izvor: Mondo, 22.Avg.2017, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji Destiny 2 video

Posle ovoga čekamo 6. septembar i igru na konzolama.



Izvor: DestinyGame.

Destiny 2 je dobio poslednji video, kao najavu igre, čiji je izlazak zakazan za 6. septembar, a potom i za PC krajem oktobra. Destiny 2 isprobali smo na PlayStation 4 konzoli i naše utiske možete pročitati na linku (nadamo se da nas je Bungie čuo).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Opis videa ide ovako… Čovečanstvo je palo. Ghaul je stigao na Zemlju sa svojom armijom Crvene Legije da bi prigrlio moć za koju smatra da je jedini vredan. Rally i ostali preživeli uzdižu se kako bi porazili Ghaula dok nije sve izgubljeno…

Destiny 2 - sve što vas zanima! (FOTO, VIDEO)

Destiny 2 ima dramatičnu, filmsku kampanju i različite tipove akcije za sve gejmere, uključujući solo mod, mod kooperacije, ali i takmičarski mod u kojem je potrebno osvojiti ili pokupiti što više svega. Kuriozitet je da će Destiny 2 biti dostupan preko Battle.net gejming servisa, koji održava Blizzard Entertainment, pa će tako biti prva igra koja ne pripada Blizzard univerzumu na tom servisu.

Pogledajte poslednji Destiny 2 video pred izlazak i javite nam utiske!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.