Izvor: Mondo, 21.Okt.2016, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola miliona za par sati: Red Dead Redemption 2

Budite i vi deo spektakla koji mnogi gejmeri jedva čekaju da igraju!



Izvor: Rockstar Games.

Ako ste fan igre Red Dead Redemption obradovaće vas prva video najava za novu igru koja se zove - Red Dead Redemption 2. Trejler tj. najavni video pogledalo je pola miliona ljudi za samo par sati od premijere, a iako se u videu ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vidi gotovo ništa tj. nema nikakve naznake o čemu će se raditi u igri, video je sakupio preko 120 hiljada palčeva okrenutih nagore.

"Kad dođe čas, beži i ne osvrći se!"...

Ovo je sve što ćete čuti u najavi za Red Dead Redemption 2, uz napomenu da igra već sad može da se naruči za Xbox One i PlayStation 4. Da li će stići za PC - teško je reći, ali se šuška i o tome. Rockstar, naravno, ćuti i ne komentariše ništa još uvek.

Iz Rockstar studija obećavaju novu epsku avanturu, odličnu atmosferu vesterna i online multiplayer komponentu koja će biti slična onoj iz GTA 5, jer su na igri radili tvorci prethodne dve Red igre i ekipa koja je potpisala i GTA 5.

Srbija je na listi od 40-ak zemalja u kojoj je onlajn kupovina igre već sad moguća, pa ko voli i ima na internet kartici 70 evra za igru - RDR2 sajt je na linku.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.