Novi League of Legends heroj će moći i ovo

Izvor: Mondo, 25.Sep.2016, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi League of Legends heroj će moći i ovo

Nedavno otkriveni heroj Ivern, branilac šume, upravo je dobio posebnu sekciju na sajtu igre i prve gameplay snimke.

Potvrđena je glasina da će Ivern moći da postavlja žbunje (brush) kako bi otvorio nove prilike za zamke ili sakrivanje saigrača. Ta magija je rezervisana za taster W, a pasivno će Ivernu pojačavati magijski napad dokle god se krije u žbunju. Na Q će Ivern ispaliti Rootcaller – skillshot magiju koja nanosi određenu štetu i zaustavlja protivnika u mestu; >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saigrači koji tada svojim osnovnim napadom pokušaju da udare uhvaćenog protivnika će mu se brže približavati.

Triggerseed magija (taster E) je za podršku saigračima – daje privremeni štit i posle nekog vremena napravi malu eksploziju koja povređuje i usporava okolne protivnike. Ivernova pasivna sposobnost je Friend of the forest i služi za zauzimanje kampova u džungli. Klikom na kamp, Ivern će ga označiti čime troši deo svog zdravlja i mane. Posle nekog vremena moći ćete ponovo da kliknete na označeni kamp i trenutno ”oslobodite” stvorenja čime Ivern dobija zlato i XP. Udaranje Smite na označenom kampu ga trenutno čisti, dok posle nivoa 5 se stvara kopija plavog i crvenog buffa u vidu drvceta koje saigrači mogu da pokupe.

Ultimativna magija je saboac Daisy koja nakon svakih nekoliko udaraca šalje talas kamenja i lansira protivnike u vazduh. Ponovnim aktiviranjem magije dok je Daisy još živa možete je usmeravati ka drugim protivničkim herojima.

Detaljnije o novom heroju možete pročitati na League of Legends sajtu, a prikaz njegovih magija pogledajte u nastavku.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: Ubermass

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.