Može li FIFA17 da pobedi PES 2017?

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li FIFA17 da pobedi PES 2017?

Pogledali smo trejlere i gameplay video, ovo su naši utisci…

Već dosta dugo rivalitet PES i FIFA igara deli igrače u dva tabora među kojima vlada odnos isti onaj koji imaju Android i iPhone korisnici. Što se nas tiče, FIFA ima potencijal, šminku kozmetiku i licence koje PES neće imati, ali ako se gleda samo komponenta fudbala - čini nam se kako PES ipak ide koji metar ispred.

Da li će nova FIFA17 to promeniti?

Pogledajmo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvo trejlere:



Izvor: EA Sports FIFA.



Izvor: EASports FIFA.

Na zvaničnom EA Sports FIFA kanalu čekaju vas još tri zvaična gameplajvidea: Physical Play Overhaul, Active Intelligence System, New Attacking Techniques, Set Piece RewriteThe Journey Story mode.

Nakon pogledanog ovog i još nekoliko videa na temu nove FIFA igre stvari bismo stavili u sledeću perspektivu: FIFA17 izgleda maestralno! Primetan je prelazak sa Ignite engine-a na novi Frostbite, što uz kvalitetniju mimiku lica fudbalera, više detalja okruženja donosi i nove svetlosne efekte. EA Sports se lavovski potrudio za taj deo - nema šta! Što se samog fudbala, modova i priče tiče, čini nam se da je tu sve isto kao u FIFA16 izdanju…

MESI popio "kopačku": Smenjen!

Prema procurelim gameplay snimcima sve je manje-više vrlo slično: individualnost se i dalje čeka, svi timovim igraju slično, nema nekih noviteta u karijera modu, kao ni spominjanog osveženja onlajn dela FIFA igre.

Iako ovo ne obećava "magiju" u novoj igri, još uvek ima vremena da nas EA Sports oduševi, kao što je novom grafikom. Nadamo se da do 27. septembra, kad igra izlazi ima dovoljno vremena da se unesu noviteti koje mnogi fanovi igre traže, a protivnici ismevaju.

PES ili FIFA - šta biraš, GLASAJ i ti?

O novitetima o kojima već znamo, poput The Journey Story moda, koji je nastao zahvaljujući novoj Frostbite "podlozi", kao i veći broj animacija i izvođenje prekida, pričaćemo u sledećim FIFA17 objavama, zato redovno pratite MobIT igre i javite nam vaše impresije i očekivanja.

PES 2017 je najavljen za 15. septembar 2016, a o igri čitajte OVDE.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na FacebookuTwitteruInstagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.