Izvor: Mondo, 04.Avg.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mad Max ludilo, novi nivo! (VIDEO)

Izdavač Warner Bros i developer Avalanche Studio su pripremili najnoviji trejler za predstojeću Mad Max igru.

Trejler pun akcije nam pokazuje utvrđenja u igri na koje će igrač nailaziti u pustinji. Svako od ovih utvrđenja krije svoju priču i jedinstvene likove.

Inače, ovaj naslov koji je prvobitno trebalo da izađe prošle godine je pomeren za 1. septembar ove. Interesnatno je i to da igra osim imena, nema veze sa nedavno objavljenim filmom Mad Max: Fury >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Road koji je naišao na dobar prijem publike i kritike.

Mad Max igra izlazi za PC, PS4 i Xbox One. Švedski Avalanche Studio koji radi na igri je do sada poznat po Just Cause serijalu. Pogledajte trejler i ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama!

Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: Warner Bros

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.