Klan RUR Hearthstone Kup – Redakcija Edition!

Izvor: Mondo, 12.Feb.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klan RUR Hearthstone Kup – Redakcija Edition!

Požurite i prijavite se što pre!

Foto: KlanRuR Klan RUR Hearthstone Kup – Redakcija Edition!

Posle nešto duže pauze nego što je planirano, Klan RUR ekipa konačno ima priliku da vam predstavi njihov najnoviji Hearthstone poduhvat: Klan RUR Hearthstone Kup – Redakcija Edition! Događaj će uživo biti održan 5. marta ove godine.

Kao što možda znate, Rur je u prošlosti organizovao neke od najvećih Hearthstone događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kod nas. U leto 2014. godine je organizovao RuR Hearthstone ligu, koja je trajala preko 2 meseca, i u kojoj je učestvovalo preko 120 domaćih i balkanskih igrača. Pobednica, Biljana Brletić je pored brojnih nagrada, kao pobednik njihove lige imala i sjajnu priliku da predstavlja našu zemlju na IeSF šampionatu u Azerbejdžanu 2014. godine, na istom onom takmičenju gde je naš Perović osvojio titulu u 2015. tada održanom u Južnoj Koreji.

Osim toga, organizovali su i njihov Klan RUR pre-GvG Hearthstone Turnir, koji je predstavljao uveritu za dolazak tada prve velike Hearthstone ekspanzije, Goblins vs Gnomes, a na kome su se takođe puno zabavili i usput eksperimentisali sa live prenosom događaja.

Danas je pred njima verovatno njihov najambiciozniji događaj, pa će pokušati da prenesu “domaćinsku” i opuštenu atmosferu čuvenih Hearthstone događaja kao što su Viagame House Cup i Seatstory Cup, gde se najbolji svetski igrači okupe u prostorijama poznatih svetskih gaming kuća i zajedno se zezaju i takmiče u Hearthstone-u. Da bi to ostvarili, koristiće ni manje ni više nego upravo prostorije Klan RuR redakcije, čiji sjajni ambijent možete videti na priloženim fotografijama ispod. Cilj im je da okupe najbolje igrače i da svi zajedno provedu jedan sjajan dan u dobroj atmosferi i odličnim Hearthstone partijama. Naravno, najbolji deo svega – sve to će prenositi uživo na njihovom Twitch kanalu! Ne samo partije, već i čitav ambijent i atmosferu u redakciji za vreme trajanja turnira!

Ekipa Klan RUR-a poziva sve zainteresovane igrače, ali nažalost, kako su ograničeni prostorom, moraće da se ograniče samo na one najbolje. Upravo zbog toga, nedelju dana pre glavnog događaja, u subotu 27. februara, organizuju jedan on-line kvalifikacioni turnir za koji ćete svi moći da se prijavite, odakle će odrediti najboljih osam igrača koji će dobiti sjajnu priliku da učestvuju na njihovom velikom događaju u Klan RuR redakciji. Ukoliko se pitate koliko sve ovo zadovoljstvo košta da se na njemu učestvuje, odgovor je – potpuno besplatno! Kao i uvek do sada, Klan RUR ostaje pri svojoj politici da su njihovi turniri besplatni za učestvovanje, a sve nagrade i troškove će obezbediti oni i njihovi sponzori. Jedan od njhovih prvih partnera je kompanija GameS, koja im je obezbedila SteelSeries Rival 100 Black gejmerskog miša za pobednika turnira, kao i 3x SteelSeries QcK podlogu, za prva tri mesta na turniru. Pratite vesti na njihovom sajtu, jer će otkrivati dalje nagrade i sponzore kako se turnir bude približavao.

Zato, ukoliko volite da igrate Hearthstone i želite da upoznate naše najbolje igrače, prijavite se za kvalifikacije i ne propusite priliku da se kvalifikujete za ovaj uzbudljiv događaj, prvi ovakvog tipa na našoj sceni!

Detaljna pravila za kvalifikacije možete pronaći na KlanRUR forumu, na ovom linku.

Vašu prijavu za kvalifikacioni turnir ćete staviti takođe na KlanRUR forumu, na temi predviđenoj za to koju možete pronaći na ovom linku.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete ih postaviti na njhovom forumu u okviru teme o pravilima.

Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.