Igra koja je fanovima donela mnogo uzbuđenja!

Izvor: Mondo, 13.Feb.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igra koja je fanovima donela mnogo uzbuđenja!

WarCraft: Armies of Azeroth open alpha konačno može da se isproba.

Pre nekih mesec dana smo vam najavili alpha build ovog sjajnog moda za StarCraft 2, i sada, doduše sa nešto malim zakašnjenjem, konačno imamo priliku da ga isprobamo! Kao što ste mogli da pročitate i u originalnom tekstu, u pitanju je do sada najvernija “kopija” čuvene igre WarCraft III, rađena u okviru StarCraft 2 engine-a. Bilo je mnogo pokušaja WarCraft modova u StarCraft-u prethodnih godina, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nijedan nije doneo ovoliko uzbuđenja i hajpa fanovima i igračima kao što to radi Armies of Azeroth, a razlog je vrlo prost – igra jednostavno izgleda fenomenalno i moderno, ali je uspela i da gotovo bez mane zadrži originalni i autentični duh i atmosferu iz WarCraft 3.

Za sada su igračima dostupne samo mapa Turtle Rock i rase Human i Orc, ali autori ovog moda, koji zaista vredno i naporno rade, su nam obećali da možemo da očekujemo dolazak i ostalih popularnih mapa, kao i druge dve rase, Night Elf i Undead. Ukoliko projekat postane dovaljno uspešan i skrene pažnju nekog ko bi ih sponzorisao, možda odluče i da odrade remake čitave WarCraft 3 kampanje (Reign of Chaos i The Frozen Throne). Sama pomisao na to nam izaziva žmarce.

U svakom slučaju, mod je od danas dostupan u Arcade modu u StarCraft 2, a za slučaj da ne znate, sve Arcade igre u StarCraft 2 su besplatne, dovaljno je samo da skinete starter ediciju StarCraft dvojke, koja je potpuno besplatna.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: XGM GURU

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.