Guile od danas dostupan u Street Fighter V

Izvor: Mondo, 30.Apr.2016, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guile od danas dostupan u Street Fighter V

Aprilski DLC donosi i ovo iznenađenje.

Foto: Promo/Capcom Street Fighter V - Guile

Najpoznatija frizura Street Fighter serijala dolazi danas na PC i konzole. Marinac Guile će se pojaviti danas u borilačkoj igri Street Fighter V kao dodatak pri aprilskom DLCu. Guilove poteze i dodatke smo već analizirali, pa pogledajte detaljan opis ovog klasičnog SF borca.

Ovaj borac uvodi defanzivni oblik igranja u mečevima, koji je nedostajao u ovoj novoj inkarnaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Street Fightera, koji nagrađuje agresivnu i ofanzivnu igru. Ostaje da vidimo kako će se Guile uklopiti u trenutnu metu Street Fighter V.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.