FIFA 16: Žene su hit u fudbalu

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA 16: Žene su hit u fudbalu

EA zadovoljan popularnošću ženskih timova u FIFA 16.

Foto: EA FIFA 16 demo

Dodavanje ženskih timova u ovogodišnji FIFA 16 naslov je mnogima delovao kao ideja sa kojom se EA neće proslaviti. Međutim, iz ove kompanije su prilično zadovolji time kako su se ženski timovi pokazali kada je popularnost u pitanju.

Peter Mur iz EA-a je izjavio da ako pogledamo svih 600 timova sa kojima igrači svakodnevno igraju online mečeve, ženski nacionalni tim Sjedinjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Američkih Država je ukupno gledano 23. na listi najigranijih timova u igri. Prilično dobra statistika, ako se uzme u obzir od kojih sve timova je ova nacionalna selekcija popularnija u FIFA 16.

Mur je istakao i da je popularnost fudbala u Americi u konstantnom usponu, što se vidi i po statistikama FIFA 16. Naime, utakmicu Real Madrid - Barselona je u igri odigralo više igrača sa prostora Amerike, nego iz Španije.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: EA Sports FIFA

FIFA 16 je inače prva igra u serijalu koja ima i ženske selekcije a Alex Morgan iz američke reprezentacije je zajedno sa Mesijem na coveru igre na američkom tržištu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.