VOZAČI, OPREZ Magla u Požegi, odroni na Đerdapskoj magistrali

Izvor: Blic, 02.Apr.2015, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČI, OPREZ Magla u Požegi, odroni na Đerdapskoj magistrali

Magle jutros najviše ima na području Požege, a odrona na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na smanjenu vidljivost utiče magla, a zbog temperaturnih razlika učestalija je pojava odrona, posebno na putevima trasiranim duž klisura i stenskih useka.

Na Kopaoniku je juče padao slab sneg, koji je najavljen i za danas, ali prilazi ovom turističkom centru su prohodni i obavezno je korišćenje zimske opreme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta. Vozači jutros mogu očekivati vedro vreme, ali tokom dana očekuje se oblačno vreme praćeno povremenom kišom, koja će usloviti mokre kolovoze i smanjenu vidljivost.

U toku su radovi na putu na demontaži portalnih nosača i na montaži novih portalnih tabli i portalnih nosača u zoni naplatne stanice "Bubanj Potok", petlje "Konjarnik" i petlje "Autokomanda". Na delu puta na obilaznici oko Beograda u toku su radovi na čišćenju tunela Lipak, Železnik i Straževica i mostova na deonici od Ostružnice do tunela Straževica.

Na delu puta u blizini mosta na Južnoj Moravi u blizini naselja "Džep" u smeru Leskovac - Vranje u dužini od 200 metara saobraćaj je preusmeren na levu traku autoputa.

Zbog radova na rehabilitaciji mosta preko Belice na putu na deonici između Batočine i Jagodine u smeru Niš - Beograd vozače očekuje izmenjen režim saobraćaja.

Radovi će se izvoditi u levoj kolovoznoj traci autoputa u smeru Niš - Beograd, dok će se na desnoj kolovoznoj traci u zoni mosta saobraćaj obavljati dvosmerno, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.