Teška nesreća na Ibarskoj magistrali

Izvor: Mondo, 04.Apr.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća na Ibarskoj magistrali

Četiri osobe su poginule, a jedna je teško povređena u saobraćajnoj nesreći u blizini Valjeva.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajna nezgoda kod Dubovice

Izvor: RTV Pink, 04.Apr.2009

Četiri osobe poginule. . . U saobraćajnoj nesreći, na Ibarskoj magistrali kod Valjeva, rano jutros poginule su četiri osobe, a jedna je sa teškim povredama prebačena u Urgentni centar u Beogradu.

Nastavak na RTV Pink...

Nesreća na Ibarskoj magistrali

Izvor: RTS, 04.Apr.2009

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali između Ljiga i Lazarevca, rano jutros poginule su četiri osobe. Saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je zatvoren do sedam časova...Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na pravoj deonici Ibarske magistrale kod sela Dudovica između Ljiga i...

Nastavak na RTS...

Nesreća na Ibarskoj magistrali

Izvor: Cafe.ba, 04.Apr.2009

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali između Ljiga i Lazarevca, rano jutros poginule su četiri osobe. Saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je zatvoren do sedam časova.

Nastavak na Cafe.ba...

Četiri žrtve u sudaru

Izvor: Blic, 05.Apr.2009, 01:37

U saobraćajnoj nesreći koja se juče u ranim jutarnjim satima dogodila na delu Ibarske magistrale između Lazarevca i Ljiga, četiri osobe su poginule, dok je jedna u kritičnom stanju prebačena u beogradski Urgentni centar...Prema rečima istražnog sudije Opštinskog suda u Lazarevcu Ljubivoja Kovačevića,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.