TOPALKO DOTAKAO DNO Zena ga izbacila iz stana zivu u motelu na Ibarskoj magistrali

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOPALKO DOTAKAO DNO Zena ga izbacila iz stana zivu u motelu na Ibarskoj magistrali

Milan Topalović Topalko krije da već duže vreme ne živi sa Vesnom i ćerkom Helenom u stanu u Rakovici. Poludeo kad je shvatio da smo ga slikali ispred apartmana, pa telom pokušao da nas spreči da napustimo parking

Milan Topalović Topalko krije da živi u hotelu na Ibarskoj magistrali, pošto ga je supruga Vesna izbacila iz stana! Ekipa Informera uspela je da uslika pevača ispred njegovog novog "doma", >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << zbog čega je on pobesneo i pokušao da nas spreči da ga fotografišemo.

Bahati pevač već neko vreme ne živi sa suprugom i ćerkom Helenom u porodičnom stanu u Rakovici, već u hotelu "Vila famili" na obodu Beograda.

Ispred hotela se pojavio kamufliran, sa kačketom, kapuljačom i naočarima

Koliko mu je važno da sakrije da je pred razvodom, govori činjenica da je ispred apartmana, usred dana, došao potpuno zakamufliran - s kačketom, kapuljačom i tamnim naočarima. Mada je sve uradio da niko ne provali da je reč o poznatom pevaču i pobedniku prve sezone "Farme", ekipa Informera ulovila ga je dok je izlazio iz automobila. Pevač se odmah uputio ka našem autu. Svojim telom nam je preprečio put da ne bismo mogli da se isparkiramo. Onda je počeo da viče.

Ne možete da me slikate. Sad ću da zovem policiju - besneo je Topalko i besomučno, nervozno vrteo brojeve telefona, ne pomerajući se od našeg automobila.

Nije želeo da se skloni ni kada smo mu se predstavili i objasnili mu da samo radimo svoj posao.

U braku nije uvek lako

Topalko je i u trenucima kada su on i Vesna bili u najvećoj ljubavi priznao da bračni život nije lak.

- U braku je nekad dobro, nekad odlično, nekad nije dobro. Ne zove se to džabe bračni drug, to ti je najbolji prijatelj ili bar treba da bude - izjavio je u jednom intervjuu pevač.

Pa gde je ta patrola? Neki ljudi me prate i fotografišu. Zašto vas nema toliko dugo? - ponavljao je pevač preko telefona, namerno izostavljajući činjenicu da je reč o novinarskoj ekipi.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, uzela izjave i zaključila da ne postoji nikakav prekršaj. Pevač je to nevoljno prihvatio i neraspoloženo otišao u hotel.

Kada smo ga naknadno pozvali da vidimo zbog čega je digao toliku frku, počeo je da preti tužbom.

- Imam pravo da zaštitim svoj privatni život. Od sada sa vama razgovaram samo preko advokata - odbrusio je Topalko, a na pitanje zbog čega živi u hotelu i zašto ga je žena izbacila iz stana još jednom je ponovio:

Samo preko advokata!

Milan i Vesna su već imali krizu u braku pre dve godine, kada su mediji pisali da je želela da se razvede od njega, jer ju je navodno prevario sa mlađom devojkom. Pevač je i tada živeo u hotelu kod svog prijatelja, ali su na kraju uspeli da reše razmirice, te se vratio u zajednički stan.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.