Sudar na Ibarskoj magistrali: Muškarac poginuo, osam osoba povređeno

Izvor: Cafe.ba, 21.Dec.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar na Ibarskoj magistrali: Muškarac poginuo, osam osoba povređeno

U saobraćajnoj nesreći, muškarac koji je na licu mesta preminuo bugarski je državljanin, dok je osam osoba povređeno

U saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na Ibarskoj magistrali, poginuo je muškarac star 45 godina, bugarski državljanin, a osam osoba je je povređeno, među kojima je i devojčica od četiri i po godine, javlja dopisnik Anadolu Agency.

Do nezgode je došlo na kružnom putu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Ibarskoj magistrali, kada su se vozila bugarskih i makedonskih registarskih oznaka direktno sudarila, prema nezvaničnim saznanjima zato što je jedan od vozača zaspao za volanom.

Ostali povređeni su prevezeni u Urgentni centar u Beogradu, a jedna osoba je operisana.

U nesreći su povređene dve žene i četiri muškarca, od kojih je jedna žena teško povređena i ona je bez svesti prevezena u Urgentni centar, kao i jedna muškarac koji je zadobio povrede glave, grudnog koša i stomaka.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.