Izvor: Blic, 27.Sep.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest osoba lakše povređeno u Tavniku, na putu Kraljevo – Čačak

U udesu tri automobila, koji se dogodio večeras oko 19 sati, u mestu Tavnik na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo - Čačak, lakše je povređeno šest osoba.

U udesu su učestvovali „folksvagen pasat“ čačanske registracije, „tojota“ beogradske registracije i „audi“ bez registarskih oznaka, ali još uvek nije poznato ko je izazvao udes.

Povređeni su sa dva vozila hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomoći prebačeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu i, kako

saznajemo, tri osobe su zadržane na bolničkom lečenju i život im nije ugrožen.

Zbog sudara, a potom i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u potpunom višesatnom prekidu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Udes na deonici Kraljevo - Preljina, povređeno šest osoba

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2016

U saobraćajnom udesu tri automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio oko 19,15 u mestu Tavnik na Ibarskoj magistrali, niko nije nastradao, a povređeno je šest osoba koje nisu životno ugrožene KRALjEVO – U saobraćajnom udesu tri automobila koji se pod još...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.