Pojačana kontrola saobraćaja zbog praznika

Izvor: Studio B, 18.Apr.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačana kontrola saobraćaja zbog praznika

Gužve na izlazu iz grada, tmurno vreme i vlažni kolovozi slika su saobraćaja na području Beograda. Za bezbednu vožnju zato su važni strpljenje i oprez, poručuju u upravi saobraćajne policije i najavljuju pojačanu kontrolu.

Tokom praznika, policija će punim kapacitetom kontrolisati saobraćaj. Vozači koji se ne pridržavaju pravila biće privođeni po novom Zakonu o prekršajnom postupku, ne samo za alkohol već i za prekršaje koji se mogu podvesti pod nasilničku vožnju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Kontrole saobraćaja pokazuju da je od 300 vozača, čak 15 do 20 odsto i dalje pod dejstvom alkohola. Brzina je drugi problem koji se sreće, pa prizori zabeleženi automobilom policije, takozvanim presretačem, govore da i 200 kilometara na sat nije puno za preopterećenu Ibarsku magistralu.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.