Očekuju se jači saobraćaj tokom popodneva

Izvor: Akter, 03.Maj.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuju se jači saobraćaj tokom popodneva

Saobraćaj je umerenog intenziteta, a nešto veće gužve se očekuju u toku popodneva, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije

Ubrzan je rad na svim naplatnim stanicama, tako da ukoliko bude povremeno jačeg saobraćaja ne očekuju se duža zadržavanja. ukoliko bude

Ovakve promene vremenskih prilika dovode i do česte pojave odrona, najviše kroz stenske useke i klisure, kroz Ibarsku i Đerdapsku magistralu.

Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se od 15 do 30 minuta.

Na državnom putu I A reda broj 1, (auto-put E -75) zbog radova na asfaltiranja kolovoza, na deonici između petlje Vrčin i petlje Mali Požarevac u vremenu od 07.00 do 17.00 časova biće izmenjen režim saobraćaja u smeru Niš-Beograd. Radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj kolovoznoj traci dok će se saobraćaj odvijati u preticajnoj traci.

Do 15. maja u vremenskom periodu od 07.00 do 17.00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1, od naplatne stanice "Bubanj Potok" do petlje "Dobanovci", izvode se radovi na košenju trave u putnom pojasu, u oba smera.

Na državnom putu I A reda broj 1, (auto-put E -75) zbog radova na postavljanju odbojne ograde, na deonici od petlje "Zmaj" do naplatne stanice "Beograd" na Bubanj Potoku, na delovima auto-puta koji obezbeđuju nosače portala i polu-portala, u vremenu od 09.00 do 17.00 časova, (svakog dana, ukoliko vremenski uslovi dozvole), biće na snazi izmena režima saobraćaja.

Tokom radova, po određenim fazama, u dužini od 300 metara, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna kolovozna traka. Saobraćaj će se odvijati voznom i brzom saobraćajnom trakom.

U vremenskom periodu od 07.00 do 19.00 časova, nastavljaju se radovi na sanaciji kolovoza na državnom putu A I reda, kod petlje "Dobanovci" u smeru Beograd-Šid. Radovi ćďż˝e se izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci.

Zbog radova na rehabilitaciji dela državnog puta I A reda broj 1, deonica Mali Požarevac-Ralja (auto-put E-75), zone petlji "Vodanj" i "Kolarić" na snazi je izmena režima saobraćaja .

Auto/put E/75 je na deonici Leskovac/Vranje zbog radova sužyen kod naselja Džep, zatim na deonici između Batočine i Jagodine i kod Aleksinačkog Bujmira.

Saobraćaj je sa auto/puta E/75 preusmeren na sporedne puteve kod Grdelice, zatim na deonici Vladičin Han / Vranje između Poloma i Prevalca, i kod mesta Gramađe.

Zbog klizišta je sužen put I/B reda broj 21, deonica Petrovaradin/Irig.

Zbog klizišta je zatvoren put IB/28 Dub/Rogačica u Kostojevićima i deo državnog puta II B reda broj 395, na deonici Zaječar/Lubnica/Boljevac.

Na delu državnog puta I A reda broj 1, (auto-put Beograd-Niš), kod Aleksinačkog Bujmira, zbog klizižta za saobraćaj je zatvoren smer Niš-Beograd. Saobraćďż˝aj se u dužini od oko 700 m obavlja dvosmernostranom auto puta koja vodi ka Nišu uz ograničenje brzine od 60 km/h.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Dvočasovna zadržavanja u Velikoj Kladuši

Izvor: Cafe.ba, 03.Maj.2015

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Velika Kladuša pri izlasku iz BiH čeka se do dva časa, a na prelazima Kostajnica, Novi i Orašje čeka se jedan čas...Na graničnim prelazima Brod, Gradiška i Donja Gradina pri izlasku iz BiH čeka se do 45, a pri ulasku između 15 i 20 minuta, saopšteno je iz...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.