NOĆ U BEOGRADU: Muškarac (43) povređen na Ibarskoj magistrali

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU: Muškarac (43) povređen na Ibarskoj magistrali

Muškarac je prevezen na neurohirurgu u Urgentni centar, rekla je Macura.

BEOGRAD - Muškarac star oko 43 godine, vozač, u saobraćajnom udesu, koji se dogodio sinoć oko 19.30 časova na Ibarskoj magistrali na izlasku iz Rušnja, u Beogradu, zadobio je povredu istegnuće vrata, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je prevezen na neurohirurgu u Urgentni centar, rekla je  Macura.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 87 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a lekarima su najčešće obraćali srčani bolesnici i astmatičari, kazala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala boravak u prirodi, uzimanje mlakih napitaka, čajeva sa limunom i medom, doručak, provetravanje prostorija, čuvanje imuniteta i oprez u saobraćaju.

Autor: Agencija TANJUG

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.