Kraljevo:  Policija zaustavila radnike Magnohroma

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Policija zaustavila radnike "Magnohroma"

KRALjEVO - Bivše radnike fabrike "Magnohrom", njih stotinak, koji su jutros krenuli u protestnu šetnju sa namerom da blokiraju Ibarsku magistralu na izlazu iz Kraljeva ka Raškoj, zaustavila je policija.Kordon od oko 50 policajaca zaustavio je radnike u Karađorđevoj ulici i ne dozvoljava im da izađu na Ibarsku magistralu.Bivši zaposleni "Magnohroma" kažu da tamo čekaju gradonačelnika Kraljeva Tomislava >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ilića i načelnika Raškog okruga Nebojšu Simovića.Oni zahtevaju da im država isplati još 20 odsto dogovorenih, ali nepotpuno isplaćenih otpremnina po socijalnom pogramu.Bivši radnik "Magnohroma" Lazar Pavlović rekao je da radnici od svojih zahteva ne odustaju i da će nastaviti sa okupljanjima i protestima sve dok im ne budu isplaćena dugovanja.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija zaustavila radnike

Izvor: Akter, 01.Apr.2015

Oni zahtevaju da im država isplati još 20 odsto dogovorenih, ali nepotpuno isplaćenih otpremnina po socijalnom pogramu..Bivše radnike fabrike "Magnohrom“, njih stotinak, koji su jutros krenuli u protestnu šetnju sa namerom da blokiraju Ibarsku magistralu na izlazu iz Kraljeva ka Raškoj, zaustavila...

Nastavak na Akter...

Kraljevo: Policija preduhitrila blokadu

Izvor: Šumadija Press, 01.Apr.2015

Stotinak bivših radnika fabrike "Magnohrom"“, koji su jutros krenuli u protestnu šetnju sa namerom da blokiraju Ibarsku magistralu na izlazu iz Kraljeva ka Raškoj, zaustavila je policija.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.