Kod Meljaka jedna osoba poginula, sedmoro povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Meljaka jedna osoba poginula, sedmoro povređeno

Jedna osoba je poginula, a sedam je povređeno u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod Meljaka, rečeno je Tanjugu u MUP-u i Hitnoj pomoći u Barajevu.

Nesreća se dogodila oko 12.15 sati u smeru ka Čačku, kad su se sudarila dva putnička automobila.

Jedna osoba je preminula na licu mesta, tri osobe su teže povređene, dok su tri zadobile lakše povrede, od kojih je dvoje dece.

Jedna povređena osoba je zaglavljena u vozilu i još se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zna stepen povreda te osobe, kažu u Hitnoj pomoći Barajevo.

Saobraćaj od Beograda ka Čačku obavlja se alternativnim putem preko Meljaka.

Kako je rečeno Tanjugu u Domu zdravlja u Barajevu, četiri sanitetska vozila su odvezla sve povređene na Vojnomedicinsku akademiju.

Na mestu nesreće su i vatrogasne ekipe.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća kod Barajeva - jedan poginuo, šestoro povređeno

Izvor: RTS, 10.Feb.2016

Jedna osoba preminula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali, kod Meljaka iza Lipovičke šume. Povređeno je šest osoba, od kojih dvoje dece. . Do nesreće je došlo u 12.15 u smeru ka...

Nastavak na RTS...

U saobraćajnoj nesreći kod Meljaka, poginula jedna osoba

Izvor: Studio B, 10.Feb.2016

Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali, kod Meljaka iza Lipovičke šume. Povređeno je šestoro ljudi, od kojih dvoje dece. ..Nesreća se dogodila oko 12.15 sati u smeru ka Čačku, kad su se sudarila dva putnička automobila...Jedna osoba je...

Nastavak na Studio B...

Tumači znakovnog jezika - sigurnost za osobe oštećenog sluha

Izvor: RTS, 10.Feb.2016

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u Zablaću kod Čačka život je izgubio mladić, a u čačansku bolnicu primljeno sedmoro povređenih. Među njima bilo je i više osoba oštećenog sluha. Taj slučaj pokazuje da, iako su javne ustanove dužne da obezbede tumače znakovnog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.