Karambol kod Kraljeva, šestoro povređenih

Izvor: Mondo, 27.Sep.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karambol kod Kraljeva, šestoro povređenih

U sabraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u selu Tavnik povređeno je šest osoba, od kojih su tri zadržane na lečenju u Opštoj bolnici u Kraljevu.

Foto: rts/printscreen

Nesreća se dogodila u 19.15, a troje povređenih je zadržano na ispitivanju i lečenju u kraljevačkoj bolnici, dok je troje, nakon ukazane pomoći, pušteno kući, javlja RTS.

Udes se dogodio kada je kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su se, iz do sada nepoznatih razloga, sudarila tri putnička automobila, "pasat" čačanskih registarskih tabli, "tojota" beogradskih i "audi" bez registarskih tabli.

Saobraćaj je na tom delu Ibarske magistrale bio u prekidu više od dva sata, pa se stvorila kilometarska kolona.

Nakon izlaska saobraćajne policije, vozila su se usmeravala na obilazne seoske puteva.

Uviđaj su obavili kraljevačka policija i istražni sudija.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

POSLE TEŠKE NESREĆE KOD TAVNIKA: Normalizovan saobraćaj na Ibarskoj magistrali

Izvor: Kurir, 28.Sep.2016, 10:22

...Od šestoro povređenih troje je zadržano na lečenju u Opštoj bolnici u Kraljevu, dok je troje, nakon ukazane pomoći, pušteno kući..Do nesreće je došlo kada su se, iz do sada nepoznatih razloga, sudarila tri putnička automobila: "pasat" čačanskih registarskih tablica, "tojota" beogradskih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.