Ibarska magistrala progutala još jedan život

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibarska magistrala progutala još jedan život

Jedna osoba je poginula, a sedam je povređeno u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod Meljaka, rečeno je Tanjugu u MUP-u i Hitnoj pomoći u Barajevu.

Foto: Čitalac MONDA, Senad Krnčević Ilustracija

Nesreća se dogodila u 12.15 u smeru ka Čačku, kad su se sudarila dva putnička automobila.

Jedna osoba je preminula na licu mesta, tri osobe su teže povređene, dok su tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadobile lakše povrede, od kojih je dvoje dece.

Jedna povređena osoba je zaglavljena u vozilu i još se ne zna stepen povreda te osobe, kažu u Hitnoj pomoći Barajevo.

Saobraćaj od Beograda ka Čačku obavlja se alternativnim putem preko Meljaka.

Kako je rečeno Tanjugu u Domu zdravlja u Barajevu, četiri sanitetska vozila su odvezla sve povređene na Vojnomedicinsku akademiju.

Na mestu nesreće su i vatrogasne ekipe.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U udesu kod Meljaka jedna osoba poginula

Izvor: Akter, 10.Feb.2016

Jedna osoba je poginula, a sedam je povređeno u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod Meljaka, rečeno je Tanjugu u MUP-u i Hitnoj pomoći u Barajevu..Nesreća se dogodila oko 12.15 sati u smeru ka Čačku, kad su se sudarila dva putnička automobila...Jedna osoba je preminula na licu mesta,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.