Gužve na Zrenjaninskom i Smederevskom putu

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na Zrenjaninskom i Smederevskom putu

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu. Gužve su na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, kao i Savskoj i Ibarskoj magistrali, kaže dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Zbog kvara tramvaja u Bulevaru kralja Aleksandra tramvajski saobraćaj stajao je od 7.50 do 8.05, zbog čega su putnici morali svoju trasu da nastave peške.

Povećan je broj trolejbusa na Studentskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trgu i u Vasinoj ulici, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, rekao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Na beogradskim ulicama jutros saobraća 1.266 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 150 tramvaja, 87 trolejbusa i 1.029 autobusa, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.