Izvor: Šumadija Press, 30.Maj.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gornji Milanovac: Brvnara za dvoje u Velereču

Turističku ponudu gornjomilanovačkog kraja dopunjuje i „Brvnara za dvoje Glišović“, koja se nalazi u selu Velereč, na samo pet kilometara od centra Gornjeg Milanovca.

Udaljena je od Ibarske magistrale kilometar, što je dovoljno daleko da obezbedi apsolutni mir, a istovremeno i dovoljno blizu da se posle isključenja sa ibarske magistrale lako i brzo dođe do ove prelepe lokacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press <<

Ova brvnara sagrađena je za samo dve osobe, kategorisana je sa tri zvezdicei poseduje malu kuhinju, sobu sa velikim bračnim krevetom, kupatilo sa tuš kabinom, kao i letnji tuš u dvorištu. U dvorištu se nalazi i roštilj koji spremno čeka sve goste, teren za mali golf, badmington, teren za frizbi golf, bilijar na travi, odbojku, basket, mini streljanu… „Brvnara Glišović“ je aktivnim posetiocima spremila karte sa označenim rutama za šetanje i kampovanje.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.