Izvor: Blic, 11.Avg.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto nam deca ginu: Bahati vozač autobusa divlja na Ibarskoj (VIDEO)

Ibarska magistrala često je mesto stravičnih saobraćajnih nesreća u kojima svake godine život izgubi veliki broj ljudi. Najčešći krivac za te tragedije budu brza i neoprezna vožnja.

Čitalac "Blica" poslao nam je video snimak na kom se vidi kako autobus bahato pretiče šleper i to preko, ne jedne, nego dve pune linije dok mu u susret ide još jedan šleper.

- Jutros u 5.20 sati na Ibarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << magistrali... i to na mestu gde su prošle nedelje poginula dva mladića - napisao je G.F. koji nam je poslao video.

MUP Srbije saopštio je danas da je u prvih sedam meseci ove godine u saobraćajnim nesrećama na teritoriji Srbije poginulo četvoro dece mlađe od 13 godina.

Među 105 teže povređene dece čak 36 je bilo mlađe od sedam godina, naveli su u MUP-u i dodali da je od početka godine lakše povrede zadobilo 710 dece, od čega 337 mlađih od sedam godina.

Nešto više od 320 dece u ovim saobraćajnim nezgodama prošlo je bez povreda.

Tokom prošle godine u saobraćajnim nezgodama stradalo je 14 dece starosti do 14 godina, dok ih je 1.466 povređeno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.