Beograd: U četiri saobraćajna udesa pet povređenih

Izvor: Večernje novosti, 25.Apr.2015, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: U četiri saobraćajna udesa pet povređenih

U četiri saobraćajna udesa protekle noći u Beogradu je povređeno pet osoba, od kojih su četiri prevezene u Urgentni centar, a jedna je posle ukazane pomoći odbila da ide u bolnicu, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Kasno sinoć na autobuskoj stanici na Lipovačkom putu, na izlazu sa Ibarske magistrale, jedna žena je ispala iz autobusa i tom prilikom je slomila ruku, pa je prevezena u Urgentni centar. Istovremeno, u saobraćajnom udesu na uglu ulica Vojvode >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Šupljikca i Kajmakčalanske, povređene su dve osobe, devojka od 26 godina ugruvala je glavu i koleno, pa je prevezena u Urgentni centar, a mladić od 24 godine, koji je imao sličnu povredu grudnog koša, odbio je prevoz u bolnicu, pošto mu je ukazana pomoć na licu mesta. Jutros u 4.10 sati prevrnuo se automobil na Batajničkom putu, 24. godišnja devojka, suvozač zadobila je tupu povredu glave i istegnuće vrata, a vožač od 22 godine tupu povredu stomaka od vezanog pojasa, pa su oboje prevezeni u Urgentni centar. U saobraćajnoj nezgodi koja se noćas dogodila na Ušću nema povređenih. Tokom noći, ekipe Hitne pomoći imale su ukupno 115 intervencija od kojih 33 na javnom mestu, a u toku proteklih 24 sata bilo je ukupno 275 intervencija od kojih 84 na javnim mestu. Macura kaže da je to nešto više od proseka, ali uobičajeno, kada se približava vikend. Od hroničnih bolesnika, najviše problema su imali srčani i psihijatrijski pacijenti.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

87 saobraćajnih udesa, poginule dve osobe

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015, 08:14

BEOGRAD - Prema podacima Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 87 saobraćajnih udesa, u kojima su dve osobe poginule, a 47 je povređeno, saopštio je Auto-moto savez Srbije...U Beogradu su u protekla 24 časa evidentirana 42 saobraćajna udesa, u kojima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.