AMSS: Pojačan saobraćaj na prilazima većim gradovima, posebno Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 03.Maj.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj na prilazima većim gradovima, posebno Beogradu

Na prilazima većim gradovima, posebno Beogradu, večeras je primetan pojačan saobraćaj, saopštio je večeras Auto moto savez Srbije Na prilazima većim gradovima, posebno Beogradu, večeras je primetan pojačan saobraćaj, saopštio je večeras Auto moto savez Srbije (AMSS). Po završetku uskršnjih i prvomajskih praznika veći broj vozila prisutan je na obrenovačkom, novosadskom, pančevačkom i zrenjaninskom putu kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ibarskoj magistrali. Sem na putevima I i II reda, veći broj vozila primetan je i na graničnim prelazima i na naplatnim rampama. Na naplatnoj rampi Bubanj Potok u smeru ka Beogradu zadržavnja su oko 15 minuta, a na naplatnoj rampi Sirig i Stara Pazova od 5 do 10 minuta. Zbog saobraćajne nezgode obustavljen je saobraćaj na državnom putu I B reda broj 22, obilaznica oko Čačka. Vozila se usmeravaju kroz grad, pri čemu su mogući zastoji. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Saobraćaj umeren, bez zastoja

Izvor: RTS, 04.Maj.2016, 07:38

U Srbiji je saobraćaj bez zastoja na naplatnim rampama, i sa uobičajenim vremenom zadržavanjima na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije. . Povremena kiša i pljuskovi mogu tokom dana biti uzrok usporene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.