Za rad u Ikei više od 17.700 prijava

Izvor: Mondo, 13.Mar.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za rad u Ikei više od 17.700 prijava

Kompanija Ikea, koja će na leto otvoriti prvu robnu kuću u Srbiji, u Beogradu, saopštila je danas da je za ukupno 250 otvorenih radnih mesta u toj robnoj kući stiglo 17.775 prijava.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Kako navode, najveći broj prijava stigao je iz Beograda - 13.151, dok je iz drugih mesta stiglo je 4.624 prijava.

Najveće interesovanje kandidati su pokazali za radna mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u odeljenju prodaje za koja su primili skoro 7.000 prijava, a više od 2.000 kandidata prijavilo se i za odeljenja: kontakt centar u robnoj kući, zamena i povraćaj robe, prijem i dopuna robe.

U ovom krugu zapošljavanja raspisan je konkurs za 250 radnih mesta u odeljenjima prodaje, logistike, tehničkog upravljanja objektom, odnosa s kupcima, procene štete i popravke nameštaja, hrane, kontakt centru i odeljenju za rad na kasama.

Gradi se i druga Ikea u Beogradu

"U okviru priprema za otvaranje robne kuće u Bubanj potoku, ukupno smo od septembra prošle godine objavili 300 radnih mesta i primili ukupno skoro 25.000 prijava", izjavila je menadžerka za ljudske resurse u robnoj kući IKEA u Beogradu Jelena Roskić i dodala da će se u narednim mesecima posvetiti odabiru kandidata.

Robna kuća IKEA u Beogradu se otvara na leto 2017. godine, u Bubanj Potoku, a kako navode, tim od 300 ljudi će se brinuti za oko tri miliona posetilaca koje očekuju u prvoj godini poslovanja i za oko 9.500 proizvoda koji će biti ponuđeni.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.