Ikea traži 250 radnika u Srbiji

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Jan.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikea traži 250 radnika u Srbiji

BEOGRAD - Kompanija Ikea objavila je da će objaviti konkurse za zapošljavanje 250 novih radnika, što je najveći talas zapošljavanja te kompanije u Srbiji.

U periodu od 20. do 29. januara i od 27. februara do 7. marta biće objavljeni konkursi za radnike u odeljenjima prodaje, logistike, tehničkog upravljanja objektom, odnosa s kupcima, procene štete i popravke nameštaja, dostave proizvoda, hrane, kontakt centru i kolege za rad na kasama, puše u saopštenju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << />Prijave zainteresovanih kandidata primaju se preko zvanične internet stranice Ikea Srbija, na kojoj se mogu naći sve informacije o postupku zapošljavanja, a prvi korak je podnošenje biografije.

Nakon pregleda pristiglih biografija slede telefonski intervjui, a potom i razgovori uživo, kao i procenjivanje kandidata kroz tzv. evaluacioni centar, gde se, osim poslovnih veština, procenjuje i usklađenost ličnih vrednosti kandidata sa vrednostima kompanije Ikea.

Ikea podseća da je u prethodnim mesecima zaposleno 50 radnika.

Robna kuća IKEA u Beogradu otvara se na leto 2017. godine, u Bubanj Potoku. Ukupno će biti zaposleno oko 300 ljudi koji će se brinuti za oko 3 miliona posetilaca, koliko se očekuje u prvoj godini poslovanja, kao i za više od 9.500 proizvoda, koliko će biti u asortimanu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.