Čitajte na Vesti digital: Ikea grobar srpskog nameštaja

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na "Vesti digital": Ikea grobar srpskog nameštaja

Kupci u Srbiji raduju se dolasku čuvene švedske Ikee, ali domaći proizvođači nameštaja plaše se da će im prodaja značajno pasti.

Za to im daje pravo računica da je pad prodaje hrvatskih i rumunskih proizvođača nakon dolaska švedskog giganta u te zemlje pao je za oko 45 odsto.

Osnivač kompanije "Dalas" iz Tutina Džemo Šahović kaže da je upozoravao nadležne i Vladu Srbije na probleme koje mogu imati domaći proizvođači nameštaja.

Ceo tekst >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o posledicama dolaska i početka rada Ikee u Srbiji pročitajte na VESTI DIGITAL,

Potrebno je samo da preuzmete aplikaciju, a to možete da učinite na sledeći način:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

VESTI DIGITAL - Vaše novine na ekranu
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ikea grobar srpskih firmi

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2017

Kupci u Srbiji raduju se dolasku čuvene švedske Ikee, ali domaći proizvođači nameštaja plaše se da će im prodaja značajno pasti...Za to im daje pravo računica da je pad prodaje hrvatskih i rumunskih proizvođača nakon dolaska švedskog giganta u te zemlje pao je za oko 45 odsto...Istina, kupci...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.