„Hurts” večeras u Areni

Izvor: Politika, 25.Maj.2011, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Hurts” večeras u Areni

Autore hit singla 2010. godine „Wonderful Life” u garderobi dočekuje poster naše manekenke Ivane Stanković

Elektro-pop duo „Hurts” sviraće večeras u Beogradskoj areni u okviru turneje na kojoj predstavljaju debi album „Happiness”. Teo Hačkraft i Adam Anderson stigli su sinoć u Beograd, kako bi videli makar deo srpske prestonice u kojoj su prvi put. Sastav „Hurts” bi trebalo da se pojavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << na bini Arene oko 22 sata, a beogradsku publiku će pre nastupa zvezda zagrejati domaći elektro trio „Inje”.

Tea i Adama danas će u garderobi Arene sačekati posteri svetskih top modela, poput Žizel Bundšen, Kejt Mos, ali i naše manekenke Ivane Stanković. Upravo sa ovom damom i mladim manekenskim talentima iz TV emisije „Srpski top model” članovi mančesterskog dua su se nedavno upoznali u Berlinu, fotografisali i družili.

Pred koncert osvežiće se uz engleski čaj i domaći med, šumeće tablete sa vitaminom Ce, voćne sokove i kvalitetno crno vino. Tu će biti i zdrava organska hrana, stopostotna crna čokolada i različito sveže sezonsko voće iz Srbije. U garderobi je obavezan i par velikih ogledala, kao i kompletan pribor za peglanje, dok na sceni mora da ih sačeka 12 sveže sečenih belih ruža.

Teo i Adam će večeras nastupiti uz pet pratećih muzičara, od kojih će jedan biti operski pevač Ričard Sidvej. Na koncertu će biti izvedene pesme sa debi albuma, inače najprodavanijeg debi izdanja u Evropi, ali i neke za koje oni veruju da će se svideti fanovima u Srbiji. Publika će večeras uživo čuti hitove: „Wonderful Life”, „Better Than Love”, „Stay” i „Sunday”, kojima su osvojili vrhove top-lista i ljubitelje muzike širom sveta.

Nedavno su uradili i remiks novog singla „Judas” megazvezde Lejdi Gage, a ovaj duo pre nekoliko meseci britanski časopis NME proglasio je za najbolji novi bend i uvrstio ga na listu turneja koje ne treba propustiti u ovoj godini.

J. K.

objavljeno: 25.05.2011.
Pogledaj vesti o: Hurts u Beogradu

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.