Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Maj.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska vlada: Zaplenjena tona kokaina, uhapšeni srpski državljani

Kod Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplenjeno je 1,15 tona kokaina, koji je kriminalna grupa iz Srbije nameravala da švercuje između Kariba i Evrope, saopštila je danas francuska vlada.

Uhapšena su četiri srpska državljana, naveli su zvaničnici.

Portugalska policija je zaplenila kokain na jednom jedranjaku u noći između 27. i 28. maja, a to je rezultat "zajedničke istrage" Francuske i Velike Britanije, navedeno je u saopštenju iz francuske vlade.

"To >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << je najveća zaplena kokaina do sada u regionu Azorskih ostrva" (udaljenih oko 1.500 kilometara od portugalske obale), navele su portugalske vlasti, dodajući da su uhapšena četiri srpska državljana i jedan Nemac, koji su stari između 29 i 54 godine.

Vrednost zaplenjene droge procenjena je na više od 70 miliona evra.

Kod obala Škotske je 23. aprila na jednom tegljaču zaplenjeno više od tri tone kokaina, što je rezultat zajedničke istrage Francuske i Velike Britanije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjena tona kokaina, uhapšeni srpski državljani

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2015

Kod Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplenjeno je 1,15 tona kokaina, koji je kriminalna grupa iz Srbije nameravala da švercuje izmedju Kariba i Evrope, saopštila je danas francuska vlada...Uhpašena su četiri srpska državljana, naveli su zvaničnici...Portugalska policija je zaplenila kokain...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zaplenjena tona kokaina, uhapšeni srpski državljani

Izvor: Press, 30.Maj.2015

Kod Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplenjeno je 1,2 tone kokaina, koji je kriminalna grupa iz Srbije nameravala da švercuje između Kariba i Evrope, saopštila je francuska vlada. Uhapšena su četiri srpska državljana i jedan Nemac. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.