Zaplenjeno 200 komada garderobe u kući u Ćupriji

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 200 komada garderobe u kući u Ćupriji

Zajedničkom akcijom carinika i policije, u jednoj kući u Ćupriji je otkriveno više od 200 komada firmirane ženske odeće bez ikakve dokumentacije, saopštila je Uprava carina.

Protiv naše državljanke koja je bila u kući pokrenuta je prekršajna prijava, a garderoba je privremeno zadržana.

Garderoba, pretežno italijanskih robnih marki poput "Society", "Kitana", "Sandro Ferrone" ,"Imperial", " Anna Biagini", "Gil Santuči", "Rošodisera", "Please" i drugih, otkrivena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je juče tokom pretresa jedne kuće u Ćurpiji.

Akciju je iniciralo Obaveštajno odeljenje Uprave carina, na osnovu čijih informacija je organizovana takozvana "dubinska kontrola"“ koja podrazumava da carinici mogu da vrše preglede i van graničnih prelaza, kako je bilo i u ovom slučaju.

U saopštenju se navodi da pretrese stanova carinici mogu organizovati samo u saradnji sa policijom i da su u ovoj akciji učestvovali i pripadnici Odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta iz Ćuprije.

Sva garderoba, među kojom je bilo kožnih jakni, sakoa, dosta haljina, farmerki i kombinezona i nešto obuće, nalazila se gotovo u svim prostorijama kuće.

Jedan deo u ormanima, a preostali je bio izložen u dnevnom boravku pa čak i na ofingerima, zbog čega se osnovanao sumnja da je ova kuća bila i prodajno mesto ili kako se to popularnije zove "showroom“, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.