Zagorka Dolovac u poseti Mađarskoj: Odlična saradnja srpskog tužilaštva i mađarskog MUP

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorka Dolovac u poseti Mađarskoj: Odlična saradnja srpskog tužilaštva i mađarskog MUP

Republički javni tužilac, Zagorka Dolovac, na poziv Generalnog tužioca Mađarske, boravi u službenoj poseti Mađarskoj.

U toku posete Zagorka Dolovac održala je sastanke sa Generalnim tužiocem Mađarske, dr Peterom Poltom, predsednikom Vrhovnog suda, dr Peterom Darakom i ministrom unutrašnjih poslova, dr Šandorom Pinterom.

Na sastancima su u prijateljskoj i srdačnoj atmosferi razmenjena iskustva u procesu pristupanja EU i u jačanju ustavno-pravnog položaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javnog tužilaštva.

Naročito je naglašena odlična saradnja koju javno tužilaštvo Republike Srbije ostvaruje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova u primeni Zakonika o krivičnom postupku, kao i značaj međusobne saradnje državnih organa Republike Srbije i Mađarske.

Republički javni tužilac izrazila je zadovoljstvo zbog podrške Generalnog tužioca, Predsednika Vrhovnog suda i Ministra unutrašnjih poslova Mađarske na podršci i pomoći Republičkom javnom tužilaštvu i Republici Srbiji u procesu pristupanja EU i naglasila spremnost za dalju saradnju u skladu sa postignutim dogovorima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zagorka Dolovac sa šefom mađarske policije

Izvor: RTS, 24.Maj.2016

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac na poziv mađarskog Generalnog tužioca boravi u službenoj poseti Mađarskoj gde se pored ostalih razgovarala sa ministrom unutrašnjih poslova te zemlje Šandorom Pinterom. . .U...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.