Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN ZBOG IMOVINE Brat ubio brata u Negotinu

Sedamdesetogodišnji D. S. iz sela kod Negotina uhapšen je jutros zbog sumnje da je svog dve godine starijeg brata S. S. nožem ubo u stomak i ubio ga.

Kako "Blic" saznaje, D. S. je jutros došao u kuću brata, posvađali su se a zatim i potukli. D. S. je u jednom momentu uzeo nož i starijeg brata ubo u stomak i usmrtio ga.

Prema nezvaničnim informacijama, braća su bila u sukobu zbog imovine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SUKOB OKO IMOVINE ZAVRŠIO SE TRAGEDIJOM: Brat nožem ubio brata u Negotinu

Izvor: Kurir, 19.Maj.2017

..."Dali smo nalog za hapšenje Stanisavljevića zbog osnova sumnje da je oštrim predmetom ubio rođenog brata Stanoja Stanisavljevića (72) Sumnja se da je ubistvo usledilo posle višegodišnjih nesuglasica braće ali tačan motiv zločina utvrđuje istrage Telo ubijenog je prebačeno na obdukciju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.