ZLOČIN NA CERAKU: Ne znam zašto je moj sin hteo da ubije majku

Izvor: Kurir, 10.Okt.2015, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN NA CERAKU: Ne znam zašto je moj sin hteo da ubije majku

Kad bude bilo vreme za to, sve ću ispričati, rekao je juče otac Aleksandra B., koji je nožem prerezao vrat majci Mariji (55).

BEOGRAD - Mnogo mi je teško! Ne znam zašto je Aleksandar to uradio! Kad bude bilo vreme za to i kad budem znao više informacija, sve ću ispričati!

Ovo je juče za Kurir rekao Mile B. (55), otac Aleksandra B. (27), koji se sumnjiči da je nožem pokušao da ubije majku Mariju B. (52) na okretnici na Ceraku. Nesrećna žena je s teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povredama prevezena na VMA, gde se oporavlja.

Devojka se odselila

- Moja supruga je sad dobro, idem u bolnicu da je posetim - rekao nam je Mile B.

Komšije kažu da su u stanu na Ceraku živeli Aleksandar, njegovi roditelji i devojka, koja se, navodno, juče odselila.

- Videli smo komšiju Mileta kako Aleksandrovoj devojci pomaže oko stvari. Kofere su odneli u njegov automobil, a s njima je bila još jedna devojka. Pretpostavljamo da se Aleksandrova devojka iselila iz stana posle svega što se dogodilo - kaže komšinica.

Prema njenim rečima, iz stana u kojem je živela porodica nikad nisu čuli nikakvu svađu ili buku.

- Aleksandar je sin jedinac. Oni su izbegli iz BiH, a poslednjih nekoliko godina živeli su u ovom stanu, koji su iznajmljivali. Ljubazno bi nam se javljali kad bismo se sreli, ali se ni sa kim iz zgrade nisu družili - kaže komšinica.

Podsetimo, Aleksandar B. u sredu uveče pozvao je oca, koji se „opel korsom“ vozio po gradu sa suprugom, i rekao mu da dođu na Cerak. Mile B. je izašao iz kola i otišao, dok je majka prošetala sa sinom.

- Prepirali su se, a Aleksandar je Mariju potom posekao nožem po vratu. Mislio je da ju je ubio i otišao je kući. Prethodno je skinuo sa sebe krvavu garderobu i bacio je na livadu. Povređena žena preživela je samo zahvaljujući prolaznicima koji su je našli, inače bi nasmrt iskrvarila - kaže izvor Kurira iz istrage.

Pritvor 30 dana

Kad su inspektori došli u njegov stan, Aleksandar B. je najpre tvrdio da su mu roditelji otišli na Zlatibor, ali je istina ubrzo izašla na videlo i on je priznao zločin. Juče je priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu, ali se branio ćutanjem. Sudija za prethodni postupak odredio mu je jednomesečni pritvor.

(Z. N.)

Autor: Foto: Nemanja Pančić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.