ŽELJA JOJ SE NIJE OSTVARILA: Kakvo iznenađenje je Jelena Krsmanović spremala za septemebar

Izvor: NaDlanu.com, 04.Maj.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJA JOJ SE NIJE OSTVARILA: Kakvo iznenađenje je Jelena Krsmanović spremala za septemebar

Za tragično nastradalom pevačicom Granda fanovi tuguju svakodnevno.

Oni su pronašli način da makar malo ublaže svoj bol - snimili su nekoliko filmova o Jeleni. U poslednjem  pevačica priča o različitim životnim stvarima: od toga kako je održavala liniju, pa do poslovnih planova kojima je planirala da obraduje publiku.

Gostujući  u jednoj emisiji Jelena je otkrila da ona i njena muzička majka kako je zvala Nadu Topčagić planiraju duet za septembar.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

ŽELJA JOJ SE NIJE OSTVARILA: Kakvo iznenađenje je Jelena Krsmanović spremala za septembar

Izvor: NaDlanu.com, 04.Maj.2016

Za tragično nastradalom pevačicom Granda fanovi tuguju svakodnevno...Oni su pronašli način da makar malo ublaže svoj bol - snimili su nekoliko filmova o Jeleni. U poslednjem pevačica priča o različitim životnim stvarima: od toga kako je održavala liniju, pa do poslovnih planova kojima je planirala...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.