ZAPLENJENA MARIHUANA: Kod trojice Novosađana pronađena droga!

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPLENJENA MARIHUANA: Kod trojice Novosađana pronađena droga!

Pretresom njihovih stanova policija je pronašla oko pola kilograma marihuane, dve vage za precizno merenje i izvesnu sumu novca, za koju se sumnja da je stečena prodajom droge

NOVI SAD - Kriminalistička policija odredila je zadržavanje Novosađanima P. J. (24) i M. N. (19), osumnjičenim za neovlašćenu trgovinu narkoticima.

Pretresom njihovih stanova, po naredbi sudije za prethodni postupak, policija je pronašla oko pola kilograma materije za koju se sumnja da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je marihuana, dve vage za precizno merenje i izvesnu sumu novca, za koju se sumnja da je

stečena prodajom droge.

Obojica će biti dovedena na saslušanje nadležnom tužiocu, uz krivičnu prijavu koja ih tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga.

Za ovo krivično delo osumnjičen je i tridesetsedmogodišnji Novosađanin, protiv koga će policija podneti krivičnu prijavu, u redovnom postupku. Pregledom osumnjičenog i pretresom njegovog stana, policija je pronašla stabljiku biljke i oko 25 grama suve materije za koje se sumnja da su  marihuana, oko 3 grama praha sumnjivog na amfetamin i nekoliko tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i opremu za merenje i pakovanje narkotika.

S. S.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.