Vozač-ubica prodavao heroin

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač-ubica prodavao heroin

Uroš Mikić (22), koji je osumnjičen da je autom usmrtio Marka Jovanovića, juče se pred tužiocem branio ćutanjem.

Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Zanimljivo je da je u vreme kada ga je tužilac saslušavao trebalo da bude u sudnici jer je optužen za trgovinu drogom zbog čega je proveo u pritvoru devet meseci. Policija je tada kod njega našla sto grama heroina namenjenog prodaji.

Osumnjičeni Mikić se kod tužioca branio ćutanjem . U momentima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok mu je tužilac određivao pritvor, policija je u šumi pored Železnika našla u delovima “golf 2” koji je vozio u momentu kada je ubio mladića. Ta šuma je inače nedaleko od auto-otpada na kome radi Urošev očuh Slavko.

Sahrana sutra

Marko Jovanović, žrtva Uroša Mikića, biće sahranjen sutra, na svoj imendan, na groblju Orlovača.

- Automobilu su isečeni šasija i tablice. Prethodnih dana za njim su tragali pripadnici tri policijske stanice Rakovica, Čukarica i Voždovac, kao i pripadnici Uprave kriminalističke policije. Nađeni delovi su odmah poslati na veštačenje da se uporede sa ostacima na mestu nesreće. Takođe će se proveriti da li na njima ima i DNK žrtve Marka Jovanovića - naveo je sagovornik “Blica” iz istrage.

Posle nalaženja delova “golfa” ispituje se uloga Uroševog očuha Slavka u prikrivanju zločina.

Reporteri “Blica” posetili su juče porodičnu kuću Mikića na Miljakovcu, ali, iako su se i Urošev očuh i majka nalazili u kući, niko nije bio raspoložen da razgovara sa novinarima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODBRANA ĆUTANJEM Vozač-ubica prodavao heroin

Izvor: Blic, 07.Maj.2015

Uroš Mikić (22), koji je osumnjičen da je autom usmrtio Marka Jovanovića, juče se pred tužiocem branio ćutanjem...Njemu je određen pritvor do 30 dana...Zanimljivo je da je u vreme kada ga je tužilac saslušavao trebalo da bude u..sudnici jer je optužen za trgovinu drogom zbog čega je proveo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.