Vozač izgoreo u autu kod Uba

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač izgoreo u autu kod Uba

U izgorelom automobilu pronađeno je ugljenisano telo vozača, a nesreća se dogodila na putu Banjani - Novaci, u selu Kalenić

UB - U selu Kalenić protekle noci dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je izgoreo vozač, kada se automobil kojim je upravljao zapalio nakon sletanja s puta. Još nije poznat identitet nastradalog.

Nesreća se dogodila na putu Banjani – Novaci, u selu Kalenić, nekoliko minuta posle ponoći.

U izgorelom automobilu pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ugljenisano telo vozača, a pretpostavlja se da se radi o čoveku iz okolnog sela, koji se vraćao sa igranke, gde je malo više popio.

Naložena je obukcija tela izgorelog muškarca, a drugi detalji nisu poznati.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Stravično: Muškarac izgoreo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Mondo, 24.Maj.2015

U izgorelom automobilu pronađeno je ugljenisano telo vozača, a nesreća se dogodila na putu Banjani - Novaci, u selu Kalenić..Foto: Petar Stojanović/MONDO..U ubskom selu Kalenić noćas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je još uvek neidentifikovani vozač izgoreo, kada se automobil...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.