Valjevo, uhapšen zbog posedovanja marihuane

Izvor: RTS, 24.Okt.2014, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo, uhapšen zbog posedovanja marihuane

Uhapšen B. R. u Valjevu zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Kod osumnjičenog B. R. (37) je pronađeno oko 6,3 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i gram praškaste materije, za koju se sumnja da je amfetamin, upakovane u pakete različitih veličina, saopštila je valjevska policija.

Policija je našla i kofu sa tečnošću tamno zelene boje, zapremine oko 10 litara, za koju postoji osnov sumnje da je ulje kanabisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi se u saopštenju.

Kod osumnjičenog B. R. je pronađena i digitalna vagica za precizno merenje, termometar, električna pumpa za vazduh, grejač za vodu i metalna presa za ceđenje sa tragovima biljne materije nalik na marihuanu.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.