VIDEO: Počinje najveći gejmerski događaj

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2014, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Počinje najveći gejmerski događaj

GAME24, 24-časovni događaj koji slavi PC igre, počeće u petak 19. septembra u 3 ujutru po lokalnom vremenu.

GAME24 je kombinacija velikog broja lokalnih događaja širom sveta, uključujući i Čikago, Los Anđeles, London, Indijanapolis, Šangaj, Stokholm, a obezbeđen je i prenos uživo preko interneta na www.GAME24.nvidia.com.

Ovim povodom Nvidia i izdavači igara će predstaviti svoje nove proizvode, a biće organizovan i turnir u DOTA 2 koji okuplja timove profesionalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << gejmera uključujući Evil Geniuses, Cloud 9, Team Tinker i Alliance koji se takmiče za nagrade u vrednosti od 15.000 dolara. Takođe, biće održano i Mod24, prvo 24-časovno modding takmičenje na svetu koje se prenosi uživo.

Poznati modderi Team Mongoose, BSMODS, i Team Kill Ninja će u NVIDIA HQ u Santa Klari, u Kaliforniji na licu mesta raditi na računarima.

Gledaoci koji prenos prate preko live stream-a biće sudije, a tri srećna dobitnika će kući odneti jednu od ovih jedinstvenih mašina.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.