VIDEO: Osmislili telefon koji to u stvari nije

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2014, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Osmislili telefon koji to u stvari nije

Kreatori telefona koji to zapravo nije prikupili su gotovo 10.000 evra kako bi se upustili u tržišnu utrku čudnih proizvoda.

U prodavnicama bi se uskoro mogao naći telefon koji je zapravo predmet u borbi protiv zavisnosti od smatrphonea.

Čudna namena ove igračke nije predstavljala problem pri sakupljanju sredstava na Kiskstarteru. Proizvod jednostavnog naziva "NoPhone" dozvoljava vam da smetnete s uma činjenicu kako vaš smartphone u datom trenutku nije u vašim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rukama.

"Nikada se više nećete osećati naugodno zbog činjenice da svoj smartphone ne držite u rukama", rekli su dizajneri NoPhonea koji je usput i vodootporan. Kreatori uređaja Van Guld, Ingmar Larsen i Ben Langeveld kažu kako su inspiraciju za proizvod dobili pijući u jednom baru na krovu njujorškog nebodera.

"Podigli smo pogled prema ljudima u prostoriji i svi su u svojim rukama držali telefone. Svi koji to nisu radili sigurno su se osećali čudno i morali su da razgovaraju sa osobama u čijem se društvu nalaze", šaljivo su objasnili kreatori koji su tada došli na ideju da stvore NoPhone.

"Možda nećete moći da pogledate šta se dešava na društvenim mrežama, ali ćete se zato sigurno moći da se družite sa dragim ljudima u svojoj blizini, bez da ispuštate svoj lažni telefon", rekli su izumitelji NoPhonea.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.