VEČERAS ODLUKA O PRITVORU: Policija iz kuće Marjanovića odnela vazdušnu pušku i samostrel

Izvor: Kurir, 05.Apr.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČERAS ODLUKA O PRITVORU: Policija iz kuće Marjanovića odnela vazdušnu pušku i samostrel

BEOGRAD - Policijski inspektori pojavili su se danas u pratnji Vladimira Marjanovića, svekra ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, ispred njihove porodične kuće.

Kako javlja izveštač Kurira, oni su u pratnji Zoranovog oca ušli u kuću i posle kraćeg zavržavanja iz nje izneli samostrel i strele, vazdušnu pušku sa snajperskim nišanom koja je ručno rađena.

Pošto su inspektori izneli stvari iz kuće, seli su u vozila i otišli, dok je Vladimir ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u kući.

Inače suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović se i dalje nalazi u policiji, a njemu bi zadržavanje od 48 časova. Naime njegov otac je izjavio da je poručeno advokatu Draganu Maričiću koji zastupa njegovog sina da bude u 20 časova u zgradi beogradske policije jer mu u to vreme ističe pritovor.

Zoran je svojevremeno bio reprezentativac u streljaštvu, bio je treći u Srbiji, a učestvovao je i na Evropskom prvenstvu.

(Ljiljana Stanišić/Svetlana Vojnović)

Autor: Foto: Nebojša Mandić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRETRES KUĆE JELENINOG MUŽA Policija odnela kutiju SA STRELAMA iz doma Zorana Marjanovića

Izvor: Blic, 05.Apr.2016

Policijski inspektori u civilu izvršili su pretres porodične kuće Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Krsmanović i iz nje odneli predmet zapakovan u kutiju, javlja reporter "Blica"...Inspektori su izneli paket u kome su, po svem sudeći bile strele. Još uvek nije poznato zbog čega...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.