Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRENI OBRAČUN U ČAČKU Mladić upucan pred zgradom u kojoj živi, lekari se bore za njegov život

Strahinja I. iz Čačka teško je ranjen u pucnjavi koja se oko 17.30 sati dogodila u ovom gradu.

Vatreni obračun odigrao se u prolazu zgrade u kojoj živi ranjeni mladić, na početku Nemanjine ulice. Strahinja I. dobio je metak u stomak i lekari čačanske bolnice bore se za njegov život.

- Mladić je primljen u bolnicu sa prostrelnom ranom ispod desnog rebarnog luka. Ima teška oštećenja unutrašnjih organa i životno je ugrožen – rekla je u kratkoj izjavi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Blic" dr Biljana Kočović, portparolka Opšte bolnice u Čačku.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Strahinju I. su napala dvojica mladića od kojih je jedan pucao iz pištolja.

Prema prvim rezultatima istrage, radi se o klasičnoj sačekuši, a proverava se da li je u obračunu učestvovala i treća osoba koja je napadače čekala u kolima.

Pripadnici kriminalističke policije trenutno obavljaju uviđaj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čačak: Mladić preminuo posle ranjavanja u sačekuši

Izvor: B92, 24.Avg.2016

S.I. (25) preminuo je u čačanskoj bolnici nakon što je teško ranjen u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živeo, javljaju Večernje novosti...Prema saznanjima beogradskog lista, na mladića je pucao nepoznati napadač za kojim policija traga, povređeni je prebačen u bolnicu, ali je potom preminuo...Pucnjava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.